Jong FC Twente te sterk voor ONS Sneek: 3-2

© Omrop Fryslân
ONS Sneek heeft zaterdagmiddag in Hengelo met 3-2 verloren van Jong FC Twente. In het duel in de derde divisie kwamen de Tukkers al gauw op voorsprong, door een doelpunt van Dylan George. Net voor de rust zette Jonathan Friman zijn ploeg op 2-0. Ondanks de achterstand konden de Tukkers goed tegenstand bieden.
Doelpunt van Lanting
In de tweede helft leverde dat voor het eerst resultaat op. Toen scoorde Michael Lanting het eerste doelpunt voor ONS. Op gelijke hoogte komen zat er voor de gasten niet meer in, helemaal toen Jong FC Twente net voor het eind de 3-1 maakte. De nederlaag voor ONS werd uiteindelijk nog net wat kleiner, toen ook Lanting in de eerste minuten zijn tweede scoorde. Zodoende stapten de Snekers in Hengelo met een 3-2 nederlaag van het veld.
KNVB beker
Komende woensdag speelt ONS weer tegen FC Twente, maar dan tegen de 'hoofdmacht'. Die wedstrijd wordt gespeeld in Sneek, in de voorronde van de KNVB beker.