Harkemase Boys neemt puntje mee uit Katwijk

Harkemase Boys heeft zaterdag uit gelijkgespeeld tegen Quick Boys uit Katwijk. De Friezen begonnen flitsend. Alle aanvallen van Harkemase Boys waren gevaarlijk, maar doelpunten bleven eerst uit. Heine Uuldriks mistte tot twee keer toe een prachtige kans. Eén keer kopte hij op de paal en later schoot hij op de lat. Bij ruststand was het 0-0.
In de 55ste minuut wist Uuldriks dan toch te scoren en werd het 0-1. Quick Boys werd steeds gevaarlijker en zo werd het in de 75ste minuut 1-1. Quick Boys kregen zelf meer kansen, maar ook de Boys gingen voor de winst.
Maar de meeste kansen kregen de thuisploeg, die gelukkig voor de Friezen niet wist te scoren. De eindstand bleef dan ook staan op 1-1. Daarmee nemen de Harkemase Boys toch nog wel een mooi puntje mee naar huis.